2/27/2016

THROWING IT BACK

Mietin tosiaan blogia avatessa, että millä tavalla tuun bloggaamaan niistä ajoista kun postauksia en tänne kirjotellut. Ajattelin ensin että laitan ehkä vähän kuvia jos sitäkään, mutta koska tällasta juurikin toivottiin, niin päätin sittenkin koota kuvia ja kertoa teille vähän enemmän kuulumisistani. Mulla ei harmikseni oo varmaan yhtäkään kameralla otettua kuvaa viimesyksystä tai kesältä, mutta puhelinkuvista sain kuitenkin ihan kivan kokosen kollaasin kasaan! Tosiaan, loppukesästä päätettiin mun serkun Emman kanssa ottaa ja lähteä melkeen pariksi viikoksi Italiaan. Meidän täti asuu perheineen siellä, joten saatiin mahtava tilaisuus päästä asumaan heillä ja nähdä kunnolla paikallista elämää.
IMG_4498-tile1
kollaasi1
kollaasi34
kollaasi3
kollaasi5kollaasi2
Heti kotiin palattuamme alkoi koulut, viimenen loppurutistus ennen lukion päättymistä. Niinkuin oon varmaan joskus kertonutkin, päätin käydä lukion neljässä vuodessa koulumotivaation ja väsymyksen ollessa ihan nollassa. Näin jälkeenpäin ajateltuna se olikin ihan hyvä päätös! Syksyllä arki kului siis oikeestaan vaan koulun parissa, nautittiin lämpimämmästä loppukesästä työporukan kanssa ja vietin paljon aikaa Emman kanssa.
kollaasi989
kollaasi4
kollaasi10Lokakuussa otettiin pieni irtiotto arjesta ja lähdettiin meidän perheen tyttöjen kesken Tukholmaan!
IMG_4536-tile
kollaasi44
Muuten mun elämä on oikeestaan ollut sellasta perus arkea. Nyt on lukion osalta koulu käyty, ainoastaan parit ylppärit jäljellä ja sit se on toivottavasti taputeltu. Ens syksy on kuitenkin vielä tosi auki, tarkoituksena on kuitenkin hakea jatko-opintoihin. Voisin ehkä kirjoitella siitä vielä tarkemmin omassa postauksessa vähän myöhemmin!
kollaasi234
instagramista mut löytää nimellä weraasofia

6 kommenttia:

  1. Anonyymi27.2.16

    Ihan törkeen jees, että oot takasin! Sun kuvat on tosi upeita :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi että miten iloseks tällasista kommenteista tulee! kiitos hirveesti :-)

      Poista
  2. Anonyymi27.2.16

    Ihanaa että oot tullut takasin, sun blogi oli aina mun yks suosikeista! Ja hei joo olis kiva kuulla sun jatko-opintosuunnitelmista :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi miten ihana kuulla! voin varmasti kertoa siitä lisää :-)

      Poista
  3. Anonyymi29.2.16

    Ihanaa, kun oot takasin! :) Ja nää kesäkuvat toi ihanaa piristystä tähän harmaaseen loskasäähän, olispa taas kesä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva että tykkäät! :-) niimpä, ihan hirvee ikävä kesää.

      Poista