4/25/2016

POSTAUSTOIVEITA?

IMG_7135
Oon mietiskellyt tässä muutamina päivinä vähän uusia postausideoita ja jonkinlaista vaihtelua päivityksiin. Pääsääntöisesti tykkään kirjoitella tänne muodista ja jonkin verran kauneudesta, mutta olis kiva saada toteutettua välillä jotain erilaista ja toivottuja postauksia. Esimerkiksi hius/meikkitutoriaali, kysymyspostaus, vaatekaapin kulmakivet.... Haluaisin siis nyt kysyä, onko teillä joitain toivomuksia postauksiin liittyen?

16 kommenttia:

 1. Elisa25.4.16

  Moikka!
  Sun blogi on ihana, valoisa, kivat kuvat ja ei liian pitkät tekstit! Ois kiva nähdä esim. huonepostausta ja just noi hius- ja meikkitutoriaalit :) Joskus täällä sun blogissa oli joitain reseptejä (omenapiirakka & joku korvapuustikakku tms. :D) niin niitä ois kans kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Voi kiitos, ihana kuulla. :-) Voisin kyllä miettiä tuota huonepostausta ja koittaa ottaa muutamia kuvia sieltä joku päivä! hius- ja meikkitutoriaalit ja reseptit on myös sellaisia mitä yritän tulevaisuudessa postata tänne!

   Poista
 2. Anonyymi25.4.16

  Asukuvia, vaatekaapin kulmakivet, sun luottomeikit, joku tb-style postaus, in & out.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos vinkeistä! laitetaan ehdottomasti korvan taakse. :-)

   Poista
 3. Oii siis joo kaikki noista mitä mainitsitkin jo! Ihanaa ku oot alkanu taas postailee enemmän, tykkään sun blogista niin paljon :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aina niin kiva kuulla tällasta palautetta! :-)

   Poista
 4. huonepostausta mä kans toivoisin! Ja nuo sun ehottamat hius ja meikkitutoriaalit , kysymyspostaus ja vaatekaapin kulmakivet kuulostaa kans hyvältä! Myös videot vois olla kivoja.. ootko niitä miettiny? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ehdottomasti voin tehdä! Videoita oon kyllä miettinyt, on vaan aika paljon harjottelemista editoimisen kanssa ja videon edessä olemisessa... mutta eiköhän sekin jotenkin järjesty haha! :-D

   Poista
 5. Anonyymi25.4.16

  lisää asukuviaa! <3

  VastaaPoista
 6. Anonyymi26.4.16

  Vaatekaapin kulmakivet todellakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, se onkin jo työn alla! :)

   Poista
 7. Anonyymi26.4.16

  päivä kuvina olisi ihana...ja muutenkin kännykkäkuvapostauksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voin varmasti tehdä! :-)

   Poista
 8. Anonyymi26.4.16

  ruokapostauksia!

  VastaaPoista