9/21/2016

4 X AUSTRALIA

IMG_9487Melkeen kolme viikkoa oon jo kerennyt asumaan ausseissa! Äsken konetta avatessani aattelin, et voisin kirjotella tänne vähän fiiliksiä kuluneelta ajalta. Yleisesti ottaen viihdyn täällä ihan hyvin, päivät menee nopeesti ja perhe on mukava. Oon kuitenkin aika yllättynyt siitä, miten paljon koti-ikävää mulla on ollut. Onhan tää eka kerta ku lähden yksin asumaan toiselle puolelle maapalloa joten ehkä ihan oletettavaa, mut yleensä en kuitenkaan oo niin kotiin ikävöijä -tyyppiä. Arki on täällä kuitenkin ihan erilaista kun Suomessa. Treffasin toissaviikonloppuna suomalaisen au pair tytön ja juteltiin siitä, miten vuoristorataa arki on täällä. Välillä on tosi huono olo ja tuntuu siltä et vois lähteä heti kotiin, kun taas välillä täällä on tosi hyvä fiilis ja on itselleen superkiitollinen et uskalsi lähtee matkaan.
IMG_9493
En oo vielä kerennyt näkemään niin hirveesti paikkoja kun viikonloput menee niin nopeaa, mutta Brisbanen keskustassa oon pari kertaa käynyt ja tykkään hirveesti! Älyttömän kaunista, rento meininki ja kivoja kauppoja ja ruokapaikkoja joka nurkalla. Ootan hirveesti et pääsen näkemään enemmänkin, koska täällä on niin monta paikkaa mitkä haluan vielä yliviivata mun bucket listalta!
IMG_9534
Viimeviikonloppuna käytiin Surfers Paradisella, Gold Coastilla. Sää ei ollut ehkä tyypillisintä aussisäätä mut meri oli silti älyttömän hieno. Tänne on vielä tultava takas koko viikonlopuks kavereitten kanssa!
IMG_9486
Sää on täällä nyt aika vaihtelevaa. Joinakin päivinä on niin lämmin, että hiukset liimautuu kroppaan kiinni ja kaikki vaatteet on aivan liian kuumia. Sit taas välillä voi laittaa pitkät housut ja neuleen päälle eikä sekään oo liikaa.

Postaustahti tulee olemaan aika vaihtelevaa. Arkisin en saa mitään materiaalia kuvattua tänne, viikonloppusin koitan sit saada enemmän kuvia ja päiviteltyä kuulumisia tänne!

10 kommenttia:

 1. Saat kaiken näyttämään kuvissa niin hyvältä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitti! ite meinasin jättää tänki postauksen julkasematta, kun ajattelin, et olipa taas tylsiä kuvia...

   Poista
 2. Ihanan näköistä, tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi22.9.16

  Oot jälkeenpäin ainaki kiitollinen että olit ja kun oot takasi suomessa tuntuu että olit poissa tosi lyhyen ajan:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi22.9.16

  Ihana kuulla kuulumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa että tykkäät seurata:-)

   Poista
 5. Anonyymi23.9.16

  Oot rohkee <3 meillä on ikävä sua!

  puss,
  isosisko

  VastaaPoista